Sådan laver du din egen læsekrog

Det er skønt at være på ferie og ligge i en lænestol, og arbejde sig igennem en god og spændende bog. Men hvordan kan man skabe den samme hygge hjemme hos sig selv? Det er et spørgsmål vi vil besvare i følgende artikel, da vi vil give dig et bud på, hvordan du kan lave din egen hyggelige læsekrog.

Find dit område

Før du begynder at kaste dig ud i projektet, skal du overveje hvor på din boliggrund, du gerne vil have din læsekrog. Det er meget forskelligt fra person til person, hvilke omgivelser de bedst kan lide at læse i. Det kan for eksempel være i hjørnet af din have, hvor du har planet blomster, terrassen ved siden af dit blommetræ eller hvis du bor i lejlighed, kan det også være et hyggeligt sted i din gårdhave.
Der er dog en forudsætning, og det er at ved det valgte sted, skal der være et træ i nærheden, da det er her din stol skal hænge.

Find din hængestol

Når du har fundet dit perfekte læsested med et tilhørende træ, er dit næste step at finde din perfekte hængestol. Der er et hav af forskellige hængestole med forskellige funktioner, designs og størrelser. Du kan endda vælge en, hvor du kan sidde to i. Hængestole har også forskellige former, så det er også vigtigt du tænker over, hvordan du helst vil læse, om det er liggende, siddende eller tilbagelænet. Det er altså op til dig at lede på nettet eller i de fysiske butikker efter en hængestol, som passer til dine behov og ønsker.

 

Hæng din hængestol op

Det tredje step i læsekrogsprojektet, er at hænge stolen fast til det område, du har valgt at ville læse ved. Du hænger altså stolen fast på en af de tykke grene på træet, der er i nærheden. På den måde hænger stolen ned, og du har skabt rammen om den perfekte læsekrog. Du skal ikke bekymre dig om, at træet er for højt, da du altid kan bruge en stige eller et stillads.
Hvis du ikke har nogle af delene, kan du købe det på stigefabrikken.dk, og få det leveret lige til din dør.
Til sidst kan du pynte din læsekrog med småting, som er med til at lægge en sidste hånd på din læsekrog, og gøre den utrolig hyggelig og indbydende. Det kan for eksempel være nogle lækre puder, et tæppe eller endda en dyne, hvis vejret er lidt køligere.

Med dette lille trick vil du meget nemt og hurtigt kunne lave din egen personlige læsekrog, som vil give dig en pause fra hverdagens bekymringer og give dig lov til at svæve ind i bogens historie.

Posted on august 13, 2018, 12:16 pm By
Categories: Bolig