3 gode bøger til vidensoptimering

Hverdagen byder på mange forskellige aspekter, der kræver viden indenfor forskellige områder. Idet vi ikke kan besidde al nødvendig viden, kræver det ofte, at vi har behov for at lave research indenfor visse områder.

En god måde at tilegne sig ny viden på, er ved at benytte bøger. Bøger dækker nemlig flere forskellige aspekter indenfor samme område, og du har dermed mulighed for at tilegne dig detaljeret viden.

Vi har her samlet tre gode bøger, som omhandler forskellige emner, man på det ene eller andet tidspunkt i livet får behov for at indhente viden om.

Håndbog i ejendomshandel og lejeret

Bogen er skrevet af Jytte Holm-Larsen, som er advokat, og har derfor en dybdegående indsigt i alt hvad der handler om handel og leje af ejendomme.

Ved at læse denne bog, kan du altså indhente detaljeret viden fra en pålidelig kilde.

Bogen redegør for reglerne omkring salg af faste ejendomme samt udlejning af boliger samt erhverv. Skal du altså sælge din bolig, kan du få et godt indblik i hvilke ting du skal være opmærksom på.

Herudover giver bogen også en god beskrivelse af lejelovgivningen når det kommer til private boliger, og kan vise sig at være nyttig, når du eksempelvis skal leje eller udleje din bolig.

Skal du eksempelvis udleje din bolig, kan du nemlig få et indblik i hvilke ting, der skal indgå i din lejekontrakt. Denne generelle viden omkring lejelovgivningen kan du kombinere med information specifikt vedrørende udarbejdelse af lejekontrakt, som du blandt andet kan finde her, og dermed optimere din position som udlejer med en god baggrundsviden.

Motivation

Denne bog er skrevet af Brian Overkær, Henning Langberg og Nicklas Pyrdol, og hjælper dig med at nå dine træningsmål.

De fleste af os har et ønske om at blive sundere og mere fit, men mister ofte motivationen hurtigt med en travl hverdag, der kommer i vejen.

Med denne bog kan du få gode værktøjer til hvordan du kan bevare motivationen, og dermed komme i mål med dine ønsker til din træning uanset hvad disse er.

Du får blandt andet værktøjer til at komme i gang med træning, at fastholde din vane om at tage ned at træne, og forbedring af din træning så du får det optimale ud af den.

Bogen er delt op i tre sektioner: forberedelse, handling og vedligeholdelse, og hjælper dig altså med at bevare din træningslyst.

Effektiv jobsøgning

Som bogens titel antyder, hjælper den dig med at effektivisere din jobsøgning, så du kan rykke frem i ledighedskøen og gøre dig selv mere attraktiv for mulige arbejdsgivere.

Bogen er skrevet er Jørgen Hedegaard, som fortæller dig hvordan du skriver den perfekte ansøgning, som fanger læserens opmærksomhed, hvordan du bruger dit netværk i jobsøgningen samt hvordan du gør dig bemærket under jobsamtalen.

Posted on november 20, 2017, 9:42 am By
Categories: Artikler