4 bøger alle ambitiøse byggeledere skal læse

Byggeledere er virkelighedens alkymister. De tager alle tegninger og beregninger og laver dem til en færdig bygning. Hvis du er byggeleder, så er det vigtigste du kan gøre for dig selv at fortsætte med at blive endnu dygtigere til dit arbejde, især når du er færdig med din uddannelse.

Det er især indenfor områder som projektledelse, økonomi og regnskab ved bygningsprojekter og dygtiggørelse indenfor mere tekniske områder, som vil gøre dig endnu dygtigere.

I denne artikel har vi samlet de 4 bøger, som vil gøre den største forskel i din karrierer.

A builder’s guide to accounting – Micharl Thomsett

Den bedste bog til at dygtiggøre dine økonmiske evner, som byggeleder er bogen A builder’s guide to accounting.

Som byggeleder har du ansvaret for at byggeprojektet følger de estimerede budgetter, hvilket er tæt på umulig uden en god økonomisk forståelse.

Bogen er især god, da den både har nogle meget basic metoder, samt at den har nogle mere avancerede metoder, som gør at der er noget for alle.

 

Green Construction: An Introduction to a Changing Industry – Alison Dykstra

Den bedste bog til at lære, hvordan du skaber en mere grøn byggeplads er bogen Green Construction: An Introduction to a Changing Industry.

Hvis du gerne vil lære, hvordan du gøre dine byggeprojekter mere miljøvenlige, så er bogen enormt god. Bogen går i dybden med alle de ting, som du skal være opmærksom på, når du opføre en bygning.

 

Construction Business Management: What Every Construction Contractor, Builder & Subcontractor Needs to Know – Nick Ganaway

Den bedste bog til at dygtiggøre dine lederevner som byggeleder er bogen Construction Business Management: What Every Construction Contractor, Builder & Subcontractor Needs to Know.

Forfattern Nick Ganaway har mere end 25 års erfaring som byggeleder, hvilket gør ham til en af de bedste eksperter på området.

Bogen har en masse gode praktiske teknikker og viden om alt fra byggepladsindretning til ledelse og motivation af dine medarbejdere.

Bogen indeholder alt den nødvendige viden du skal bruge, som i dag bliver brugt af nogle af de førende byggeledere fra firmaer som j-jensen og andre.

 

Fundamentals of Building Construction: Materials and Methods – Edward Allen og Joseph Iano

Den bedste bog til at dygtiggøre dine tekniske færdigheder som byggeleder er bogen Fundamentals of Building Construction: Materials and Methods.

Bogen er er et must på enhver byggeleder, arkitekt eller teknisk byggeingeniørs boghylde. Bogen berører alle emner om forskellige typer døre, brugte byggematerialer og alt andet som du skal kende til. Alle emner er beskrevet i dybden, hvilket er årsagen til at bogen er på 1024 sider.

Bogen er det perfekte opslagsværk ligegyldigt, hvad du leder efter.

Vi foreslår at du får den elektroniske version, da du hurtigt kan søge efter det som du skal bruge.

Posted on juli 27, 2017, 1:25 pm By
Categories: Artikler