4 forfattere du bør overveje til efterårsferien

Der er ikke længe til efterårsferien, hvilket betyder tid til hygge og afslapning. Efterårsferien er samtidig det perfekte tidspunkt til at læse et par gode bøger, nu hvor du har god tid til det. Det er et perfekt tidspunkt til at læse nogle af de nyeste udgivelser, men samtidig kan du også læse en af de mange klassikere igen. Vi har samlet 4 forfattere her, som du bør overveje til efterårsferien.

Colson Whitehead

Colson Whitehead er en amerikansk forfatter der har skrevet flere noveller, der er blevet populære. Specielt hans seneste bog: Den underjordiske jernbane er blevet populær blandt mange læsere. Den underjordiske jernbane handler om 16-årige Cora der er vokset op på en bomuldsplantage under umenneskelige forhold, og hun har derfor en drøm om at flygte ligesom hendes mor gjorde for flere år siden.

 

J. K. Rowling

J. K. Rowling kender du uden tvivl som forfatter til Harry Potter serien, der har utrolig mange fans verden over. Hvis du er til fantasy er Harry Potter bøgerne de bedste bøger du kan bruge din efterårsferie til at læse, og hvis du allerede har læst bøgerne, er serien en af dem som man sagtens kan læse mange gange. Når du først er gået i gang med en af bøgerne, bliver du slugt af spændingen, og vil garanteret læse bogen til ende.

 

Hanne-Vibeke Holst

Hvis du godt kan lide små minimalistiske historier, bør du læse et par af Hanne-Vibeke Holsts medrivende noveller. I mange Hanne-Vibeke Holsts noveller skal du selv gætte på hvad personerne tænker, og er perfekte til dig, der godt kan lide at tænke lidt mere over historierne, som du læser.

Hanne-Vibeke Holst er især kendt for at have skrevet romanen Kongemordet samt Dronningeofret.

 

Dan Brown

Dan Brown er kendt over hele verden for hans bog Da Vinci Mysteriet, der har solgt over 80 millioner eksemplarer. Dan Brown har også skrevet andre bøger som er blevet populære blandt mange læsere verden over. Dan Browns bøger er perfekte til dig, der elsker god spænding og spændende mysterier. Dan Browns nyeste bog er fornyelig udkommet på dansk, med titlen Oprindelse, som kan købes i mange butikker.

 

Gør dit hjem klar til at læse gode bøger

Når du har fundet de bøger, som du gerne vil læse i efterårsferien, skal dit hjem også være klar til at du kan læse nogle gode bøger. Det handler derfor om at have et par gode hyggehjørner, hvor du kan sidde med en god bog og en kop kakao og læse en masse. Du kan også overveje at dekorere dit hjem lidt ekstra til efteråret og vinteren hvor vi er mere indenfor, du kan fx dekorere med en bordløber eller et par flotte planter til at løfte stemningen i din bolig. Du kan fx kigge på denne side, efter flot dekoration til din bolig.

Posted on oktober 9, 2017, 2:58 pm By
Categories: Artikler