5 bøger der er den perfekte julegave

Der er ikke længe til december og det er derfor tid til at begynde på julegaverne. En af de bedste julegaver i verden er uden tvivl en god bog. En bog er en god gave, fordi der er så mange muligheder så du altid kan finde noget der passer til dem, som du skal give gave til.  Der kommer derfor en liste med 5 forskellige bøger her, som er perfekte til at ligge under juletræet.

Den underjordiske jernbane – Colson Whitehead

Den underjordiske jernbane er en af de mest sælgende bøger i 2017, og derfor et perfekt hit som julegave. Bogen handler om den 16-årige Cora, der er vokset op på en bompuldsplantage som slave under meget dårlige forhold. Fortællingen handler om hendes flugt fra plantagen som hun gennemfører sammen med en ven.

Den underjordiske jernbane er perfekt til alle, der godt kan lide en spændende historie.

 

Iværksætter – Lars Tvede og Mads Faurholt

En anden god bog, som de fleste vil finde interessant er Iværksætter der er skrevet af Lars Tvede og Mads Faurholt. I bogen fortæller de to serieiværksættere om hvad de har lært af at starte virksomheder og fortæller om deres mange erfaringer.

Bogen er meget interessant og en god gave til alle, der godt kunne tænke sig at få et indblik i iværksætternes verden.

 

Vild med kaffe – Anette Molvaer

De fleste danskere elsker kaffe, og Vild med kaffe, der er skrevet af Anette Molvaer er derfor perfekt til de fleste, der godt kunne tænke sig at prøve nye kaffeoplevelser.

I bogen får du over 100 opskrifter på spændende og ikke mindst god kaffe. Det er derfor en unik bog til ham, eller hende, der godt kan lide en ekstra god kop kaffe. Så kan du samtidig give en god pose specialkaffe eller noget godt kaffeudstyr med i gaven. Du kan finde alt hvad du skal bruge til at lave god kaffe hos kaffeteriet.

 

Oprindelse – Dan Brown

I 2017 kom Dan Brown med sin nyeste bog Oprindelse. Som alle andre bøger af Dan Brown byder Oprindelse på en spændende historie, som du er nødt til at læse færdig, når du først er begyndt.

Oprindelse er den femte bog i serien om Robert Langdon, der er professor i symbologi og religiøs ikonologi ved Harvard. I Oprindelse kommer Robert Langdon ud på en vild jagt gennem skjulte symboler, religion og spændende historie.

 

Blodmåne – Katrine Engberg

En liste med gode bøger som julegave kan selvfølgelig ikke afsluttes uden en krimiroman, og det er lige præcis hvad Blodmåne skrevet af Katrine Engberg er. Det er et selvstændigt andet bind i krimiserien om politiassistent Jeppe Kørner og hans makker Anette Werner.

I bogen skal et grusomt mord opklares af politiassistenten Jeppe, der senere ender med at blive personligt involveret.

Posted on november 20, 2017, 2:24 pm By
Categories: Artikler