5 bøger du skal hygge med under tæppet til efteråret

Der har ikke været en rigtig sommerdag i hele juli måned. Alligevel nærmer efteråret sig med lynets hast, hvilket er den perfekte sæson for at læse en god bog. Dagene bliver kortere, vejret fortsætter med at være bliver gråt, hvilket betyder, at det er tid til at finde uldtæppet frem og vælge en god bog.

Hvis du ikke er sikker på hvilken bog, du skal vælge, har vi her fundet de 5 bedste bøger, du kan kaste dig over.

Band of Brothers – Stephen E. Ambrose

Hvis du godt kan lide historier om anden verdenskrig eller bare godt kan lide inspirerende historier, er denne historie for dig.

Bogen handler om E kompagniet, der var faldskærmsudspringere under anden verdenskrig. De var den mest elite gruppe i verden under krigen, og på 3 år gik de fra at være civile til at deltage i D-dag, kæmpe vigtige slag i Europa til at indtage Hitlers ørnerede til sidst i historien.

 

Harry Potter – J.K. Rowling

Selvom du måske har læst bogen før, kan den altid holde til at blive læst igen.

Bøgerne handler om, hvordan Harry Potter går opdager at han er en troldmand, og en af de mest kendt personer i troldmandsverdenen. Har bliver optaget på troldmandsskolen Hogwarts, hvor han igennem bøgerne kæmper mod de mørke kræfter, bliver en dygtigere troldmand og en masse andet.

 

Titan – Ron Chernow

Hvis du gerne vil lære om en af verdens mest interessante personligheder, skal du læse bogen.

Bogen er biografien om John. D. Rockerfeller, der er den anden rigeste mand, der nogensinde har levet. Bogen fortæller historien om hvordan han går fra at være fattig til at bygge verdens største olieselskab, Standard Oil. Udover fortæller den også om hans filantropiske handlinger, som han også er blevet meget kendt for.

 

American Kingpin – Nick Bilton

Historierne i bogen er så vilde, at du har svært ved at tro på, at de er sande.

Bogen handler om Ross Ulbricht, der startede The Silk Road, der var det største online marked for handel med våben, stoffer og alt andet. Bogen følger sideløbende, hvordan Ross Ulbricht startede siden og hans liv samtidig med, at man følger FBI’s efterforskning af sagen. Det interessante ved historien er, at den er fortalt som en fiktionshistorie, men den er bygget på mere end 2 millioner online samtaler, som forfatteren har haft adgang til.

 

The unuthorized guide to iPhone, iPad and iPod repair – Timothy L. Warner

Hvis du selv mener, at du kan fikse alting, er bogen for dig. Du lærer alt om, hvordan du reparerer din iPhone og dine andre Apple produkter. Når du har læst bogen behøver du aldrig igen at få hjælp til iPhone reparation i Vejle, eller hvor du bor henne, hvilket giver en frihed for mange.

Posted on august 22, 2017, 3:07 pm By
Categories: Artikler