5 forskellige bøger der gavner din bogreol

Når kulden trænger sig på og det bliver for koldt til at være udenfor, er der mange måder vi kan underholde os selv på. Nogle spiller PlayStation spil, andre ser film, men hvorfor ikke smide dig foran brændeovnen eller pejsen og fordybe dig i en god bog.

Obamas taler – præsidentens største taler fra 2008-2016

Barack Obama var USA´s første afroamerikanske præsident og bare det i sig selv kunne man skrive mange spalter om.  Obamas taler indeholder de 20 taler, der siger noget om hvem han var som præsident og person. Den indeholder bred information vedrørende emner som historie, de politiske forhold i USA og henvender sig til som har interesse i personen og præsidenten.

Papmaché-reglen – og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling – Hella Joof

Hella Joofs bog, Papmaché- reglen handler om hendes syn på livet, hvor bogen er både en hjertevarm og morsom hyldest til livet og giver et nyt perspektiv til alle de ting, vi som individer støder på i hverdagen. Den griber fat om spændende temaer og kommer med et godt bud på, hvordan livet faktisk er, pakket ind i en god portion humor.  Det er en bog der burde have en plads på forreste parket på bogreolen.

 Endelig ikke ryger – Allen Carr

Endelig ikke-ryger gør det nemmere at sætte punktum for den sidste cigaret. Uden brug af viljestyrke, skræmmekampagne, nåle eller nikotinerstatning afvænnes stor- og smårygere på 200 sider. Den perfekte stop-med-at-ryge bog, som kun koster omkring de 130 kr.  Læs en anmeldelse af den her.

Da vinci mysteriet – Dan Brown

Da vinci mysteriet af Dan Brown er et must have på enhver bogelskers reol.  Der er fart over feltet fra begyndelsen af, hvor museumsdirektøren fra på Louvre bliver fundet myrdet inde på museet, hvor der ligger en kryptisk meddelelse ved siden af ham.  Så er scenen lagt og ræset begyndt, for hvem har myrdet direktøren? Det stemmer en amerikansk symbolforsker ved navn Langdon at finde ud af, hvori han får assistance af en fransk pige ved navn Sophie Neveu.

Tro på dig selv – Ulrik Wilbek

Ulrik Wilbecks bog ”Tro på dig selv” handler om, hvordan man som individ sætter sig nogle bestemt mål og motiverer sig selv til at nå dem.  Bogen kommer med en opskrift på hvordan du sætter mål som er både målbare og ikke mindst realistiske.  Ydermere kommer han med konkrete strategier, som han selv bruger i forbindelse med sit arbejde som leder og tidligere håndboldtræner på eliteniveau.  Dertil er der lige så stor fokus på, hvordan personlig udvikling skal gribes an i forbindelse med stræben efter, at nå sine mål. Bogen er til dem, som har svært ved at motivere sig og har brug for inspiration.

Arv og skifte – Erik Werlauff

Bogen har til hensigt at give indsigt i hvordan man skal håndtere, arve-skifte-, og skattespørgsmål i forbindelse med dødsfald.  Dertil kommer der et omfattende indblik, hvordan man bobestyrerskifte på forskellige praktiske områder. For få mere information emnet, så prøv at læs her.