De 5 bedste bøger du skal læse på stranden

Der er intet så godt, som at læse en god bog på stranden, mens du ligger og bliver brun. Ferien er en perfekt mulighed for at blive klogere og inspireret, mens du slapper af på stranden med en bog.

Problemet er at en del bøger kan være kedelige, når målet med dem er at lære noget.

Vi har derfor samlet de 5 bedste bøger, som både er spændende og velskrevet bog, men som du samtidig lære noget af.

American Kingpin: The epic hunt of criminal mastermind behind the silk road

Forfatter: Nick Bilton

Bogen er historien om hvordan den mest kendte hjemmeside for salg af nakotika, pistoler og alt andet blev startet. Man følger i historien både stifteren af hjemmesiden og efterforskningen sideløbende. Historien er så godt skrevet at man nogle gange glemmer at alt i bogen er sket i virkeligheden.

Når du har læst bogen, har du stadig svært ved at forstå hvordan en person har kunnet starte det største online sorte marked uden penge og et lån.

 

Total recall: My unbelievably true life story

Forfatter: Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger har i løbet af hans livstid nået at blive verdens bedste bodybuilder, verdens bedste action skuespiller og guvernør af Californien. Bogen er Arnolds biografi, hvor du lærer hvordan har opnået så meget i sit liv, og får indblik i hvordan han tænker.

Når du har læst bogen får du en hel anden ide af hvad det vil sige at arbejde hårdt, og sætte store mål for sig selv.

 

Extreme overnership: How u.s. navy seals lead and win

Forfattere: Jocko Willink, Leif Babin

Soldater der har været en del af Navy Seals er nogle af de dygtigste soldater. For at få succes som Navy Seal soldat skal du både fysisk, men især psykisk være på et helt andet niveau end det normale menneske. Bogen er skrevet af to tidligere Navy Seals soldater der fortæller hvordan du kan bruge de lektioner de har lært i erhvervslivet.

Bogen giver dig et helt andet syn på hvad det kræver for at være en leder og menneske på samme psykiske niveau som en Navy Seal leder.

 

The alchemist: A fable about following your dream

Forfatter: Paulo Coelho

Bogen, som har ligget på et utal at bestseller læsere, handler om en ung fårehyrde der levede i det sydlige Europa. Efter flere drømme om de Egtptiske pyramider. Igennem hans rejse går han igennem en transformation, hvor han lærer at følge sit hjerte.

Når du læser bogen får du lyst til at tage ud at rejse mere, og sætter tanker i gang om du jagter de rigtige mål.

 

The 4 hour workweek

Forfatter: Tim Ferris

Bogen har ligget på de forskellige bestsellerlister mange uger i træk. Bogen handler om hvordan du arbejdere smartere i stedet for at arbejde hårdere. Tim Ferris er kendt som en af de bedste ”livs hackere” og han leder hele tiden efter måder at optimerer sit liv både økonomisk, sundhedsmæssigt og egentlig på alle punkter.

Du vil i løbet af bogen kigge helt anderledes på dit eget liv, og hvordan du kan optimere alt du gør.

 

Hvis du mener at du ikke har råd til at købe disse bøger bliver du nødt til at låne penge til dem. Den viden du får af at læse disse bøger, mens du ligger på stranden er langt mere værd end prisen på bøgerne. Så hvis du virkelig ikke har råd så klik her for at låne penge til bøgerne.  

Posted on juni 28, 2017, 3:25 pm By
Categories: Artikler