Disse feriemål er perfekte til dig, som elsker at læse

Der er ikke noget bedre end at blive opslugt af en god bog, men i hverdagen er det ikke altid at vi giver os selv lov til at kunne slappe af og nyde en bog. Men heldigvis har danskerne i gennemsnit 5 ugers ferie, og der er derfor rig mulighed for at læse. Men hvor tager man hen, hvis man vil på læseferie? Det giver vi dig et svar på.

Hvad skal man kigge efter?

Når du er på afslapningsferie med din bog, er det 2 ting, som du skal være opmærksom på, når du booker din ferie. 

Hold dig fra rejsedestinationer som har en høj temperatur. Der er intet værre end at læse en god bog i mens sveden løber ned ad ens krop. Vælg derfor en destination, hvor temperaturen er en smule lavere.
Den anden ting du burde undgå, er det store hoteller. På de store hoteller er der oftest mange børnefamilie, som naturligt vil skabe en masse støj. Støj er den værste forstyrrelseselement, når du læser og derfor er de store hoteller ikke det ideelle sted for dig.

Nyd din bog på Maldiverne

Maldiverne er det perfekte sted at tage på læseferie. Maldiverne ligger op til en ferie, der kun indeholder afslapning og god mad. Temperaturen er lige omkring 30 grader, og der findes de mest inspirerende hyggelige læsekroge, som du kan benytte.

Du kan med fordel bestille de populære huse, der holder til helt ude i det krystalklare vand. På den måde er du sikker på ikke at blive forstyrret og du har samtidig en udsigt, som ikke kan beskrives.

Hawaii er det nye sorte

Hawaii er et andet ideelt læsested, som skiller sig en smule ud fra Maldiverne. Maldiverne er meget roligt og stille, hvor der i Hawaii er lidt mere fart på. 

Du har stadig den smukke udsigt til Stillehavet, de frodige haver og bugnende frugttræer, der danner rammen for en perfekt læsestemning.
Men samtidig har du også et storbyliv om aftenen, hvor der er liv og glade dage i gaderne. Hawaii giver dig derfor det bedste fra begge verdener.

Danmarks solskinsø

Hvis du ikke ønsker en udlandsrejse, kan du sagtens finde de samme vibes på den danske solskinsø Bornholm. Der er næsten altid godt vejr på Bornholm, specielt i sommermånederne, og du vil derfor stadig kunne nyde din bog udendørs.
Bornholm er en lille ø, som er meget stille og fredelig, da der kun bor knap 40.000 mennesker. Bornholm byder på smukke natur-og havoplevelser, god mad og imødekommende mennesker.

Hvis du tager på en længere ferie, og ikke har plads til alle dine bøger kan du med fordel bruge de mange online bogtjenester på din mobil eller tablet. På Telerepair.dk kan du finde en billig brugt tablet, som kan blive din nye bedste ven.

 

 

Posted on september 18, 2018, 8:59 am By
Categories: Ferie