Her finder du det største udvalg af bøger

Bøger er guld værd fordi de fortæller en vigtig historie. Teknologien har gjort det hurtigt at gå på nettet og læse artikler eller pdf-bøger. Der er noget helt speciel ved at åbne en bog man kan fordybe sig i, også selvom internet ikke virker. Vil du vide hvor du kan hente mere til bogsamlingen, så læs med her:

Amazon køb brugt eller gammelt

Amazon startede faktisk deres rejse med at sælge bøger. Derfor er det her et rigtig godt sted at starte hvis du leder efter et sted der med garanti har et stort udvalg af titler og forfattere. Det kan give dig viden inden for det emne du leder efter.  Amazon er et kæmpe stort online varehus, og de sælger selvfølgelig meget mere end kun bøger. Amazon har et kæmpestort bogudvalg, og leder man efter en bog og samtidig gerne vil sparre penge har man mulighed for at købe sin bog brugt. Man kan enten købe sine bøger brugt via personlige forhandlere, eller man kan vælge at købe bøger som Amazon handler direkte gennem bog butikker i hele verden. Er du på budget kan det betale sig at shoppe her.

Foyles.com

Er en af de største bog butikker i England, og deres flags hip store er placeret i London med over 200.000 titler og forskellige forfattere, fordelt på 37.000 kvadratmeter fordelt på 4 etager. Her finder du ALT hvad du skal bruge. Hvis butikken ikke ligger inde med den bog du lige står og mangler, ved de hvor de skal bestille den hjem fra. Udover at være Londons største bog butik, indeholder butikken også musik, magasiner og en indbygget cafe. Foles.com har så mange kategorier, at du med held kan blive inspireret. Du finder alt fra hjem og have, humor, sport og hobbies, Business og transport. De sender til hele verden, leder du efter bøger der er skrevet på Engelsk er det her dit go-to sted.

 

Bog & ide

Er placeret herhjemme og her kan du finde bøger skrevet på dansk. Hjemmesiden giver dig hurtigt et overblik over danske forfattere som er fremhævet på siden. Denne butik indeholder også kontorting, spil, hobby, skole materialer og en outlet afdeling. Er du på budget kan du købe bøger billigere her, det kan svarer sig at tjekke denne afdeling først, inden du shopper. Når nu du har fyldt hele lejligheden med bøger, kan det godt blive en tung affære når du skal flytte. Står du for eksempel foran at skulle rejse på semester ophold i udlandet, eller skifter arbejde til for eksempel Norge står  DMU Flyt  klar til at hjælpe dig. Så slipper du for at pakke kufferten tung med bøger. Det kunne jo være at det var sjovere at fylde den med noget andet.

God fornøjelse.

Posted on oktober 11, 2018, 7:52 am By
Categories: Artikler