Kulturnat 2017 på Københavns Hovedbiblioteket

Kulturnatten har været en af Københavns mest besøgte kulturbegivenheder siden Kulturnatten blev afholdt for første gang for over 20 år siden. Københavns Hovedbibliotek er en af de mange foreninger der åbner dørene op til Kulturnatten, hvor der venter spændende oplevelser. Læs om arrangementet på Københavns Hovedbibliotek, samt andre spændende begivenheder til Kulturnatten her.

Københavns største kulturbegivenhed

På Københavns årlige kulturnat åbner mere end 250 museer, teatre, biblioteker og mange andre steder dørene op til spændende begivenheder. Kulturnatten er hvert år lagt på den fredag hvor efterårsferien starter for mange og danner rammer om den perfekte start på en god ferie.

I år falder Kulturnatten på fredag d. 13. oktober, og i år er endnu flere steder klar med sjove oplevelser og der er noget er for enhver. Du kan finde et stort udvalg af forskellige arrangementer og der er noget for hele familien. Du kan nemlig roligt tage dine børn med ud til kulturnatten, som en god start på ferien. Så er I klar til at bruge resten af ferien på indendørs hygge, fx med Hama perler, som de fleste børn elsker at lege med.

 

Kulturnat på Københavns Hovedbibliotek

På Københavns Hovedbibliotek kan du komme bag facaden på biblioteket, hvor der venter spændende oplevelser med litteratur, filosofi, teater og opdage nogle af de hemmeligheder der er i Hovedbiblioteks kroge.

Hovedbiblioteket er en gammel bygning med mange hemmeligheder, og du kan opleve nogle af hemmelighederne, når du får muligheden for at komme ned i undergrunden til Kulturnatten. Hovedbiblioteket åbner op for steder, der normalt er lukket for publikum, og du har dermed en unik mulighed for at se nogle af de hemmelige små rum til Kulturnatten.

Hovedbiblioteket har haft fokus på at skabe intime aktiviteter rundt omkring i de små rum, hvor der laves aktiviteter på et kvarter af gangen, hvor der kune bliver lukket få folk ind af gangen.

Men der er dog også oplevelser for mange mennesker af gangen fx på hovedscenen i Centralsalen.

 

Mange andre spændende oplevelser

Aktiviteterne på Københavns Hovedbibliotek er bare en af de over 250 steder, der åbner op tilu kulturnatten. Ud over det er der også muligheder for spændende gastronomiske oplevelser, du kan prøve den nyeste teknik på Uddannelses- og Forsikringsministeriet eller komme på besøg i Folketinget og gå en tur i Folketingssalen.

Du kan til Kulturnatten opleve byen i et helt ny skær, og der venter et hav af forskellige kulturoplevelser. På den officielle hjemmeside for Kulturnatten kan du planlægge din rute til aftenen, så du er sikker på at komme forbi alle de arrangementer, som du gerne vil lægge vejen forbi. Så gælder det bare om at undersøge hvilke steder du skal besøge og komme af sted til de mange arrangementer.

Posted on oktober 12, 2017, 5:56 pm By
Categories: Artikler