Læsning til ferien

Efter en stresset eksamensperiode eller en travl tid på jobbet, ser mange danskere frem til den længeventede ferie. Uanset om man ligger på stranden i Italien eller hjemme under dynen, har man afslappende omgivelser til at begive sig hen i forskellige bøger.

Papmaché reglen

Papmaché reglen er hurtigt blevet en populær bog blandt mange danskere. Bogen er skrevet af Hella Joof, som bringer geniale regler og citater for et gladere liv. Hella deler ud af sin livserfaring og fastslår 25 regler, som hun er kommet frem til, at man bør leve efter. Når Hella humoristisk hiver læseren gennem forskellige emner som kærlighed og penge, bliver man næsten fanget af at følge hendes 25 regler, for at opnå samme positive indstilling til livet.

 

Fortsættelse til Bridget Jones

Har man læst ”Bridget Jones: På randen af fornuft”, kan man passende bruge ferien på at læse den humoristiske fortsættelse: ”Bridget Jones’ Baby”. Bøgerne er skrevet af Helen Fielding, og har allerede vundet sig ind hos tusindvis af kvinder.
Kender man til karakteren Bridget Jones, ved man, at hun som oftest kommer ud for pinlige hændelser og sjove situationer. Derfor er dette en bog, man ikke kan læse uden at trække på smilebåndet eller bryde ud i latter.

Et bedre alternativ til de tunge bøger

Skal du på en længere ferie, og kan du ikke overskue at slæbe adskillige bøger med? Så bør du overveje at anskaffe dig en Kindle. En Kindle er en slags iPod, men i stedet for at lagre musik på den, kan man lagre bøger. Fra sin Kindle kan man få adgang til tusindvis af bøger, så man ikke behøver at slæbe et tungt udvalg med sig.

Man har også muligheden for at læse bøger på sin iPad, men en Kindle er lettere i vægt – og derfor mere ideel til feriens læsning. Selv om det blot er et par hundrede gram, betyder det meget, når man bruger timevis på at ligge og læse, om det er ved stranden eller på sofaen. Derudover bliver man med en iPad hurtigt hevet ud af bogens verden, hvis man lige modtager en mail, notifikation eller andet. Med en Kindle kan man fordybe sig i en bog og give sig hen i timevis til det skrevne univers, om det er Papmaché reglen, Bridget Jones eller noget helt tredje.

Posted on juni 27, 2018, 7:25 am By
Categories: Artikler