Tre gode bøger, der vil ændre dit liv til det bedre
gode bøger

Det kan være en smule trist over vinteren. Derfor vil vi anbefale dig nogle gode bøger, som du kan have glæde af indtil, der er tid til sol og sommer igen. Læs med og lær bøgerne at kende.

Think & Grow Rich

Denne bog er skrevet af Napoleon Hill. Bogen handler om nogle af USA’s mest velhavende mennesker. For at være helt præcis, så er der samlet data ind for 500 af nogle af de rigeste familier i USA, hvor alle deres gode råd til succes er samlet i en enkel bog.

Denne bog er skrevet for, at andre unge kan blive succesfulde meget hurtigere, da alle de gode tips og tricks er samlet i én bog. Disse mennesker er startet fra bunden og er blevet ekstraordinært rig.

Disse mennesker har opnået en masse kvaliteter og kompetencer. De er ikke født med at have disse, men de har lært det gennem deres erfaringer. Think & Grow Rich er en af de mest succesrige bøger i historien, som virkelig har taget folket med storm. Du kan finde bogen her hos Amazon.com.

Maximum Achievement

Denne bog viser dig, hvordan du fuldstændig ændre din måde at tænke på. Hvordan du sætter mål i dit liv og, hvordan du tager kontrol over dit liv og udrydde negative følelser, der kan holde dig tilbage. Bogen lærer dig, hvordan du skal relationer, som kan være dig til fordel i fremtiden. Den lærer dig, hvordan du udvikler et højt niveau af selvtillid.

Bogen er skrevet på baggrund af Brian Tracys erfaringer og alle de hundredvis af bøger som han har læst gennem tiden og samlet i én enkel bog.

Bogen er skrevet af Brian Tracy og du kan læse meget mere om ham her på hans hjemmeside BrianTracy.com.

The Power of Positive Thinking

Denne bog er den sidste anbefaling til dig. Den er skrevet af Norman Vincent Peale. Han havde nogle interessant idéer omkring indstillingen til tingene. Jo mere positiv du er, jo mere energi vil du opnå.

Success starter indefra. Det starter med din indstilling til tingene, dit gå på mod, din drivkraft og dine drømme. Det er vigtigt, at du tør at satse på noget som du drømmer om og investere tid i noget du ønsker. Det er svært at gøre det helt rigtige, hvis du aldrig har prøvet at træde ved siden af, fordi du ikke tør at gøre det du drømmer om.

Denne bog kan du finde her på Amazon.

Som du også kan hører i videoen, behøver du blot at læse én af disse tre. Det er svært at sige, hvilken bog der er bedst. Har hver deres kvalifikationer, som er værd at lære om.

En anden god bog, er bogen ved navn The Richest Man In Babylon for Today. Denne bog handler om, hvordan du tjener penge på aktier. Der er også super mange guldkort at hente i den. Derfor kommer den med her som en lille bonusbog, som virkelig også er værd at læse.

 

Får du læst alle tre (fire) bøger, kan du med sikkerhed vente dig en helt ny viden og en mere positiv indstilling til tingene. Dette vil medføre, at du rent faktisk kan opnå succes meget lettere og mere effektivt. Forfatterne der har skrevet disse bøger, har selv utrolig meget erfaring med business og iværksætteri. Det hele starter med tanken inde i dit hoved. Derefter er det bare at gøre det til en realitet. Det er dog oftest lettere sagt en gjort, men det er her du lærer, hvordan du gør ved hjælp af disse bøger.