Vigtige pointer fra bogen ”Tjen penge på nettet”

Bogen ”Tjen penge på nettet” er skrevet af Britt Malka, og handler – som titlen antyder – om hvordan du kan benytte internettet som en kilde til at indtjene penge.

Bogen har en markedsføringsmæssig vinkel, og er strategisk. Bogen er for dig, som er interesseret i at begå dig ud i den online verden, men også for dig der blot vil tilegne dig ny viden indenfor området eksempelvis i forbindelse med studiet eller arbejdet.

Lyder det interessant, kan du nedenfor læse om de vigtigste pointer fra bogen, som du kan bruge til at optimere dine resultater online.

At tjene penge på nettet kræver vedholdenhed

Man hører i dag fra de fleste at det er utrolig lukrativt at befinde sig online. Som følge heraf, er der også flere at flere, der træder ind i den online verden på forskellige måder.

Dog er der mange, der ikke opnår succes. Årsagen til dette er simpel: mange går online med en forventning om, at det vil øge væksten og indtjening, og får de ikke resultater forholdsvist hurtigt, falder interessen.

Det gør at arbejdet udføres halvt, og selvom man ikke lige umiddelbart skulle tro det, lægger forbrugerne mærke til dette.

Vil du have succes på internettet skal du altså være tålmodig og vedholdende. En regelmæssig indsats vil på lang sigt give et fordelagtigt udbytte.

Vær strategisk

Mange befinder sig på de forskellige online marketingkanaler uden at have tænkt det ordentligt igennem først.

Har man ikke en gennemtænkt strategi, kan det hele hurtigt falde til jorden, idet man har en tendens til at mangle den røde tråd.

Udarbejd derfor en klar strategi inden du benytter dig af de forskellige online marketingplatforme, idet du dermed vil opnå en rød tråd gennem hele din markedsføring, og dette vil i sidste ende give et langt bedre resultat.

Fokuser på detaljerne

Malka nævner i sin bog specifikke måder at være tilstede online, som er nøglen til at tjene penge. Heriblandt er en blog, Google-Adwords, en hjemmeside og en webshop.

Helt små detaljer bliver forklaret, og dette understreger vigtigheden af at sørge for, at alle komponenter – eksempelvis på din hjemmeside – er perfekte, så det hele går op i en højere enhed sammen. Og at du får foretaget god SEO – Der findes mange bøger om SEO, hvor du kan blive klogere på emnet.

Vi kan tage et eksempel – hjemmesiden. Her fokuserer hun både på indholdet og på udseendet, såvel som placeringen af reklamer.

Det er et godt eksempel på at selv helt små detaljer skal være helt perfekte, hvis du vil opnå gode resultater.

Til hjemmesiden skal man også benytte et webhotel, hvilket også er en vigtig detalje, som man skal huske. Er du interesseret i at oprette din egen hjemmeside, så klik her, hvor du kan finde en sammenligningshjemmeside til webhoteller.

Værktøjer, eksempelvis en sammenligningsside, er også en stor del af hendes bog, og hjælper dig med at få styr på alle detaljer.

Posted on oktober 26, 2017, 11:42 am By
Categories: Artikler